Vajon a profi szakácsok hogyan főzik tökéletesen szaftos-puhára a húst és hogyan maradnak színesek a párolt zöldségek? Ismerd meg, hogyan készítenek az
Electrolux és AEG SteamPro sütők tökéletes éttermi fogásokat!
A professzionális szakácsok a húst képesek úgy puhára főzni, hogy minden ízét megőrizze, az étteremben készült zöldségek színesek és ízletesek maradnak, főzést követően is. A titok a precíz hőmérséklet-szabályozás és a főzési, sütési folyamat közben hozzáadott gőz.
A húsok elkészítése általában sok tudást vagy gyakorlatot igényel. Ezért is nyúlunk ritkábban azokhoz a húsfajtákhoz, melyek pontos elkészítésében nem vagyunk teljesen biztosak. A csirkemell, vagy a sertéstarja olyan húsfajták, melyeket nagyon gyorsan megtanulunk megfelelően elkészíteni, de egy bárányhús, vagy marhahús bizony sokakkal kifog. Ezért pörköltön vagy húslevesen kívül sokan nem kezdenek bele egy-egy különlegesebb fogás készítésébe. Az Electrolux innovatív gőzsütői előtt viszont nincs akadály, használtukkal a legkülönfélébb húsfajták biztonsággal és ízletesen elkészíthetők.
Az
Electrolux és AEG SteamPro sütők segítségével éttermi minőségű húsételeket, sülteket készíthetsz, anélkül, hogy folyamatosan izgulni kellene az elérhető végeredmény miatt.
Általános tévhit, hogy gőzsütőben csak zöldségeket lehet főzni. Egy gőzsütő sokkal többre képes. A forró levegő és a nedvesség kombinációja javítja az ízt és az állagot, miközben megőrzi a ropogósságot. A kenyér szép héjat kap, miközben belül puha bélzetű marad. A kihűlt fogások újramelegítés után is ízletesek lesznek.
Markabolt.hu Tipp: A gőzsütő amellett, hogy megsüti a húst, megőrzi nedvességét, színét, ízét. A gőz kiváló kenyérsütéshez, valamint hús, csirke és hal főzéséhez is. Az
Electrolux és AEG SteamPro sütők páratartalom-érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek mérik és beállítják a gőzszintet az adott ételhez.