A hazai gasztronómia immár 5. alkalommal gyűlik össze a Millenárison 2016. május 12-15. között. Az Electrolux kiemelt figyelemmel készül a nagyszabású eseményre.
A fesztivál felvonultatja az ország legjobb éttermeit, borászatait, cukrászdáit, csokoládéműhelyeit. Mi is ott leszünk! Az Electrolux gasztro sátorban csütörtöktől vasárnapig, folyamatosan készülnek a gourmet házi bagelek. Electrolux gasztroblogger partnerei füstölt szarvassonkával és füstölt pisztrángos krémmel töltik meg a frissen sütött mini bageleket. A tésztát nagy teljesítményű Assistent robotgépben gyúrják, és Electrolux kombi gőzsütőkben, illetve PlusSteam funkciós sütőkben sütik.
A nagyszínpad előtt látványos főzőshow-k és izgalmas bemutatók váltják majd egymást. Szombat délután (május 14. 17.00-kor) a Street Kitchen műsorvezetői, Fördős Zé és Burgerpápa Jancsa Jani áll majd a gasztro színpadon. Az idei témához igazodva a hal és vad témakört járják körbe és megmutatják, milyen vagány fogásokat, például street food falatkákat lehet készíteni ezekből a pompás alapanyagokból.
A fesztivál gasztroszínpadán Electrolux főzőlapok, kombi gőzsütők, és Assistent robotgépek dolgoznak majd a Costes, az Onyx, a Borkonyha, a Tanti és a Costes Downtown, a hazai Michelin-csillagos éttermek séfjei keze alá.
Az Electrolux indukciós főzőlapok főszerepet kapnak az Electrolux gasztrosátorban, hiszen rengeteg érdeklődőt várnak szakácsaink. Több ezer adag füstölt szarvassonkát és krémes pisztángot sütnek meg a fesztiválon indukciós főzőlapokon. A serpenyők pillanatok alatt átforrósodnak a főzőlapokon, ezért gyorsan lehet dolgozni. S mivel csak az éppen használt, edénnyel fedett főzőzónák melegednek fel, senki nem égetheti meg a kezét, ha véletlenül hozzáér a főzőfelülethez. Az Electrolux EOB8851AAX beépíthető sütők nagyméretű, 74 literes sütőterében gyorsan elkészülnek az ízletes fogások. A gőzprogramok mellett húshőmérő és ételszenzor teszi még könnyebbé a szakács dolgát.
Márkabolt Tipp: Ismerd meg most a markabolt.hu
Electrolux indukciós főzőlap választékát!