A Gourmet Fesztiválon fantáziadús és izgalmas ételkreációkkal várunk! Aki szeret jókat enni, és betekintést nyerni a hazai gasztronómia vezető konyhái kulisszatitkaiba, annak ott a helye 2015. május 21-24. között a Millenáris Parkban.
A Millenárison felsorakoznak és néhány napig egy helyen, egy időben elérhetőek lesznek majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. A fesztivál idei témája a paprikás csirke. Az éttermek ennek a tradicionális magyar fogásnak a minél változatosabb elkészítési módjaival várják a vendégeket.
Az Electrolux gasztro sátorban finom gourmet hotdog kóstolóval, a nagyszínpadon péntektől vasárnapig tartó látványos főzőshow-k és izgalmas bemutatók sorával várjuk az érdeklődőket. Az Electrolux gasztro sátorban négy napon át, folyamatosan készülnek majd a gourmet hotdogok virsli helyett cumberland kolbászokból. Fördős Zé és gasztro blogger barátai, Havas Dóra és Burger Pápa Jani kiváló minőségű húsból Electrolux főzőlapokon fogják sütni a hotdogokat. A bucikat is ők készítik frissen, nagy teljesítményű Assistent robotgép és Electrolux kombi gőzsütők segítségével.
Az Electrolux a gasztro színpadon is elkápráztatja a látogatókat, hiszen az Electrolux exkluzív főzőpultja áll majd a gasztro színpadon. Főzőlapok, kombi gőzsütők és Assistent robotgépek dolgoznak a séfek keze alá.
Lesz Rippl-Rónai tortapremier, megnézhetjük Gianni Papricasc cirche-adaptációjának elkészítését, és Biró Lajos vs. Segal Viktor gasztro párbajának is szemtanúi lehetünk. Szombaton 17.00 kezdettel a Street Kitchen műsorvezetői, Fördős Zé és Havas Dóra áll majd a gasztro színpadon, és megmutatják milyen fogásokkal lesz igazán trendi az idei terasz party.