Milyen az igazán jó sült csirke, amiből mindenki repetázni akar? Minden egyes falat ellenállhatatlanul szaftos a csirke ropogós bőre alatt. Bármelyik részébe is harapsz bele, csak a telt, gazdag ízeket érzed. Mi a titka? A gőz.
Az Electrolux kombi gőzsütőkben a forró levegő mellett gőz is kerül a sütőtérbe, s ettől az ételek íze és állaga is sokkal jobb lesz, mintha hagyományos módon sülnének. A gőzben nem szárad ki a csirke, miközben a forró levegő ropogósra süti a bőrét. A gőzpárás sütőben nem sülnek ki az ételekből a tápanyagok és a vitaminok, ezért sokkal gazdagabb, teltebb lesz az ízük. Egy jó sütővel nem nehéz igazán finomat sütni.
Az Electrolux gőzsütők olyan multifunkciós sütők, melyekben a hagyományos sütőprogramokon felül sokféle gőzprogram is van. A gőz és a forró levegő együtt sokkal finomabbra süti az ételeket. A már megszokott, jól bevált receptek is sokkal teltebb, gazdagabb ízűek és jobb állagúak lesznek, ha gőzprogramon készítjük el őket. A sült hús szaftosabb, a kenyér ropogósabb és lazább lesz.
Az
Electrolux KOAAS31WT beépíthető sütőben maghőmérő segít csodálatosan finomra sütni minden ételt. A maghőmérő folyamatosan figyeli az étel belső hőmérsékletét, és lekapcsolja a sütőt, amint az étel elkészült. Így nem lesz túlsütve és nem is marad nyers. A gőztisztító program forró gőzzel leoldja a makacs szennyeződéseket a sütő faláról.
Az sütő a speciális programok és extra funkciók mellett természetesen képes mindarra, amit egy multifunkciós sütőtől elvárható A lassú sütés programon omlós húsokat süthetsz, melyek leválnak a csontról. Infrasütés ideális olyan sültekhez, mint a csirke, vagy más szárnyasok. Az extra nagy ventilátor pedig az egyenletes hőeloszlásról gondoskodik, hogy egyenletesen süljön át minden étel, bármelyik polcszintre is teszed a tepsit.