Az
Electrolux E4VS1-4AG vákuumozó géppel a friss és főtt ételek hosszabb ideig tárolhatók, de segít megőrizni a tápanyagokat és az ételek frissességét is.
Az
Electrolux E4VS1-4AG vákuumozó gép segítségével levákumozott étel az Electrolux vákuumozó fiókban szuvidolható, párolható. Kompakt méretű, a szokásos vákuumozó gépeknél kisebb, így minden konyhában könnyedén elfér. A készülék erős, megbízható zárást tesz lehetővé és az ételek még hosszabb ideig legyenek tárolhatók.
Így használd a vákuumozó gépet!
- A vákuumozó gép használata nagyon egyszerű. Elsőként bele kell pakolni egy vákumtasakba a húst. Ha szuvidolni vagy pácolni szeretnénk, akkor a kiválasztott fűszereket is tegyük bele a zacskóba. A tasakot ne töltsük meg teljesen, hagyjunk helyet a zacskó lezárására is.
-
- A feltöltött zacskót helyezzük a vákuumozó gépbe.
-
- A megfelelő vákuumot minden alkalommal automatikusan a Vac&Seal funkció segítségével vagy manuálisan Pulse és Seal funkció segítségével biztosíthatod.
-
-
A zacskóból kiszívja a levegőt a szerkezet és teljesen légmentesen lezárja azt.
A szuvid technológia a természetes aromát nem engedi távozni, és megőrzi az értékes tápanyagokat is. De a vákuumozó gépben nemcsak szuvidolásra készítheted elő a húsokat, vagy zöldségeket!
Előkészíthetjük előre a hétköznapi főzéshez-sütéshez a húsokat, zöldségeket és vákuumozást követően, hűtőben 4-5 napig is tárolhatjuk. A vákuumozó gép abban is segít, hogy a fagyasztóban helytakarékosan tárolhasd a mélyhűtött élelmiszereket.
Márkabolt.hu Tipp: Az erősebb illatú húsokat, halakat a fólia helyett érdemes vákuum zacskóban tárolni, hiszen a hűtőben a különböző élelmiszerek könnyen átvehetik egymás szagát, ízét. Ha a kényesebb vagy szagosabb alapanyagokat vákuumba zárjuk, akkor elkerülhetjük, hogy a tejszínhabos süteménynek másnapra kolbász vagy füstölt szalonna szaga legyen a hűtőben. Az
Electrolux E4VS1-4AG vákuumozó gép segítségével könnyen és gyorsan levákuumozhatunk mindent.