Vásárolj most
Electrolux beépíthető sütőt, a gyártó pedig ajándékba ad egy 3 részes pizzakő szettet. Új Electrolux sütődben egyszerűen készíthetsz ellenállhatatlanul finom fogásokat minden nap. A pizzakő szettel pedig otthonodba varázsolhatod az igazi olasz ízeket.
Miért válassz hozzáadott gőzfunkciós vagy gőzprogramos Electrolux sütőt? Az igényes formatervezésű, számos hasznos funkcióval ellátott Electrolux sütők magas minőségi elvárásoknak felelnek meg és igényes, mindennapi használatra tervezték őket. A sütés közben hozzáadott gőz segítségével az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek maradnak. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért hamarabb megsülnek.
Akár csirkét, akár pitét, pogácsát vagy épp lasagnét sütsz, egy Electrolux sütőben egyenletesen sül át minden falat. A forró levegő egyenletesen kering a sütőtérben, ezért minden étel ellenállhatatlanul finom lesz, függetlenül attól, hogy hol helyezed el a tepsit. A
SteamBake, SteamBoost, SteamCrisp, SteamPro: ebben különböznek az Electrolux gőzsütők című cikkünkben már részletesen bemutattuk az Electrolux 4 különböző sütőcsaládjának funkcióit.
Az
Electrolux KOAAS31WT beépíthető sütőben akár otthon is készíthetsz szuvidált fogásokat. Ha éttermi minőségre vágysz. Csak állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a Steamify® funkció automatikusan hozzáigazítja a megfelelő gőzprogramot. Ezen a sütőn beállíthatsz 20 kedvenc sütőprogramot a gyakran használt kedvenceid elkészítéséhez. A számos sütőprogram között megtalálod a pizzasütés programot is, mellyel tökéletes pizzát süthetsz.
Markabolt.hu Tipp: Most vagy plusz érvünk az Electrolux sütő mellett. Amennyiben 2020.09.02 és 12.31. között vásárolsz a promócióban részt vevő Electrolux sütőt, akkor egy
háromrészes pizzakő szettet küld ajándékba a gyártó. A részletes feltételeket is megtalálod weblapunkon. Pizzát, fociaccát, pitát, calzonét vagy akár kenyeret is süthetsz a pizzakövön. Az így sült tészta alul-felül ropogós lesz, miközben belül könnyű és puha marad. A használata rendkívül egyszerű, csak tedd be a pizzakövet a sütőbe, melegítd fel 230°C-ra, majd a lapát segítségével tedd a tésztát a forró kőre, és süssed készre.