Sütőtökös creme bruleeKonyhavarázs
A creme brulee nehézsége éppen az egyszerűségében rejlik: ha bármit elrontanak a készítése során, az egész desszert szétesik, és nem lehet helyrehozni. Mit lehet elrontani? tovább ›
|
Érlelj banánt Electrolux sütőben!Konyhavarázs
Bár mindig örömmel népszerűsítjük a hazai zöldségeket, gyümölcsöket, de a banán egészen egyszerűen nem hagyható ki a tél gyümölcsei közül. Itt a banánszezon, a hiperek és szuperek gyümölcspultjain megjelentek a banánfürtök. tovább ›
|
Expressionist vízforraló, a konyha varázslójaKonyhavarázs
Egy vízforraló mindenre képes jóbarátod lehet a konyhai munkálatoknál. Ha ráadásul az Expressionist vadonatúj fejlesztésű vízforralóját választod: mindig lesz, aki a kezed alá dolgozzon! tovább ›
|
Electrolux-konyha: Florentin tojás camembert mártássalKonyhavarázs
A gasztronómiai hagyomány szerint a firenzei Medici Katalin szakácsának köszönhetően terjedt el Franciaországon keresztül egész Európában a spenót és az articsóka is.
tovább › |
Meddig jó egy tojás? Easy TippKonyhavarázs
Vajon jó még a hűtőben hetek óta álló tojás? A tesztek szerint 7,2 fok felett a tojások átlagosan 4 hét után kezdenek megromlani. Ha határesettel állunk szemben, leginkább a szemünkre és az orrunkra hagyatkozhatunk.
tovább › |
„A” energiaosztályú porszívók az Electrolux-tólEnergiatakarekossag
Mi jellemez egy jó porszívót? Hatékonyság és alacsony fogyasztás. Az Electrolux új, A energiaosztályú porszívói mindkét jellemzőnek tökéletesen megfelelnek. Ismerjük meg a most piacra kerülő modelleket!
tovább › |
Előkelő lista éllovasa az ElectroluxEnergiatakarekossag
2014-ben is élen az Electrolux! Ismét megtartotta iparági vezető pozícióját az Electrolux a tartós fogyasztási cikkek kategóriában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén (DJSI World).
tovább › |
PaprikalekvárKonyhavarázs
Az Electrolux gasztrobloggere egy ízletes zöldséglekvár készítését mutatja be videóreceptjében. Tarts velünk és megmutatjuk, hogyan készül a paprikalekvár! tovább ›
|
A gyógyító paradicsomKonyhavarázs
Egyes szakértők szerint paradicsomlevet naponta kellene fogyasztanunk, immunrendszerünk energiaitalaként. Megtisztít, erőt ad, vitalizál, gyógyítja a májat és a sebeket. tovább ›
|
Mákos túrógombóc receptKonyhavarázs
Az „Egy falat inspiráció” sorozatban most a habkönnyű túrógombóc receptjét mutatja be az Electrolux vloggere. Vigyázat! A túrógombóc mákkal megbolondítva egyszerűen fenséges. tovább ›
|