Mindent a mákrólKonyhavarázs
Valami igazán magyar különlegességre vágysz? Az Electrolux gasztroblogger partnerei az alapanyagok közül a mákot mutatják be az Egy falat inspiráció rovatban. tovább ›
|
Indul a karácsonyi készülődésKonyhavarázs
Takarítás, sütés-főzés, pakolás: még alig kerültek elő a télikabátok a gardróbszekrények mélyéről, máris benne vagyunk a decemberben, és elkezdődött a karácsonyi készülődés. Idén karácsonykor az Assistent robotgép lesz segítségünkre! tovább ›
|
Nassolj ropogós zöldség chipset!Konyhavarázs
Igazán finom a házi készítésű zöldségchips. Gyors, egyszerű és garantáltan tartósítószermentes finomságot nassolhatunk néhány percnyi konyhatündérkedést követően. tovább ›
|
Sütőtökös creme bruleeKonyhavarázs
A creme brulee nehézsége éppen az egyszerűségében rejlik: ha bármit elrontanak a készítése során, az egész desszert szétesik, és nem lehet helyrehozni. Mit lehet elrontani? tovább ›
|
Érlelj banánt Electrolux sütőben!Konyhavarázs
Bár mindig örömmel népszerűsítjük a hazai zöldségeket, gyümölcsöket, de a banán egészen egyszerűen nem hagyható ki a tél gyümölcsei közül. Itt a banánszezon, a hiperek és szuperek gyümölcspultjain megjelentek a banánfürtök. tovább ›
|
Expressionist vízforraló, a konyha varázslójaKonyhavarázs
Egy vízforraló mindenre képes jóbarátod lehet a konyhai munkálatoknál. Ha ráadásul az Expressionist vadonatúj fejlesztésű vízforralóját választod: mindig lesz, aki a kezed alá dolgozzon! tovább ›
|
Electrolux-konyha: Florentin tojás camembert mártássalKonyhavarázs
A gasztronómiai hagyomány szerint a firenzei Medici Katalin szakácsának köszönhetően terjedt el Franciaországon keresztül egész Európában a spenót és az articsóka is.
tovább › |
Meddig jó egy tojás? Easy TippKonyhavarázs
Vajon jó még a hűtőben hetek óta álló tojás? A tesztek szerint 7,2 fok felett a tojások átlagosan 4 hét után kezdenek megromlani. Ha határesettel állunk szemben, leginkább a szemünkre és az orrunkra hagyatkozhatunk.
tovább › |
PaprikalekvárKonyhavarázs
Az Electrolux gasztrobloggere egy ízletes zöldséglekvár készítését mutatja be videóreceptjében. Tarts velünk és megmutatjuk, hogyan készül a paprikalekvár! tovább ›
|
A gyógyító paradicsomKonyhavarázs
Egyes szakértők szerint paradicsomlevet naponta kellene fogyasztanunk, immunrendszerünk energiaitalaként. Megtisztít, erőt ad, vitalizál, gyógyítja a májat és a sebeket. tovább ›
|