Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Fanyar gyömölcsök húsokkal

Konyhavarázs

Feketeribizli, rebarbara, josta, egres... csak néhány a nyári gyümölcsök, zöldségek közül, amelyek jellegzetes, fanyarságukkal hűsítenek a nyári melegben. tovább ›

C-vitaminban gazdag ételek eperből

Konyhavarázs

Az eper több mint finom édesség. Az Electrolux Michelin-csillagos séfektől, gasztronómiai szakértőktől és ínyencektől hozta el a legjobb epres ételötleteket, amelyeket most megosztunk olvasóinkkal. tovább ›

Friss zöldturmixok reggelire

Konyhavarázs

A zöldségleveket reggeli turmixokban, gyümölccsel keverve még azok is szívesen isszák, akik nem szeretik a zöldségeket. Minden a kreatív ízpárosításokon múlik!

  tovább ›

Virágbimbó a konyhában: az articsóka

Konyhavarázs

A három testőr Afrikában című Rejtő regényben Nagy Levin szerint úriember nem eszik articsókát vajas morzsával. Rácáfolva a megállapításra, csak azt mondhatjuk: az articsóka finom, karakteres zöldség, kifejezetten ízletes vajas morzsával.
tovább ›

Jeges Margarita Ultramix Pro botmixerrel

Konyhavarázs

Egy forró estén hűsítő, frissítő koktélra vágysz? Vesd be  az Ultramix Pro botmixert és néhány perc alatt édes, jeges, hűsítő tequila alapú koktélt varázsolhatsz vendégeidnek!
tovább ›

Virágszörpök, a koranyár ízei

Konyhavarázs

Orgona, pitypang, hársfavirág, bodza, akác, levendula: itt van a virágszörpök készítésének ideje! Szinte minden gyógynövényből és ehető virágból készíthető erőteljes zamatú szörp, ízes limonádé. tovább ›

Kávés-csokis krémdesszert

Konyhavarázs

Egy gyorsan elkészíthető selymes-krémes desszert az Electrolux gasztroblogger partnere,  Havas Dóra konyhájából. Minél finomabb, minőségi csokoládéból készíted, annál gazdagabb ízű lesz a végeredmény.
tovább ›

Tavaszköszöntő a konyhában

Konyhavarázs

Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra! tovább ›

A legjobb, ami tojásfehérjével történhet: Pavlova

Konyhavarázs

Mi a Pavlova?  Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt,  nem kell gyúrni, dagasztani, csak  egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá. tovább ›

A tökéletes tojásfehérje hab

Konyhavarázs

A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a  tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt. tovább ›