Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Mindent a mákról

Konyhavarázs

Valami igazán magyar különlegességre vágysz? Az Electrolux gasztroblogger partnerei az alapanyagok közül a mákot mutatják be az Egy falat inspiráció rovatban. tovább ›

Indul a karácsonyi készülődés

Konyhavarázs

Takarítás, sütés-főzés, pakolás: még alig kerültek elő a télikabátok a gardróbszekrények  mélyéről, máris benne vagyunk a decemberben, és elkezdődött a karácsonyi készülődés. Idén karácsonykor az Assistent robotgép lesz segítségünkre! tovább ›

Nassolj ropogós zöldség chipset!

Konyhavarázs

Igazán finom a házi készítésű zöldségchips.  Gyors, egyszerű és garantáltan tartósítószermentes finomságot nassolhatunk néhány percnyi konyhatündérkedést követően. tovább ›

Sütőtökös creme brulee

Konyhavarázs

A creme brulee nehézsége éppen az egyszerűségében rejlik: ha bármit elrontanak a készítése során, az egész desszert szétesik, és nem lehet helyrehozni.  Mit lehet elrontani? tovább ›

Érlelj banánt Electrolux sütőben!

Konyhavarázs

Bár mindig örömmel népszerűsítjük a hazai zöldségeket, gyümölcsöket, de a banán egészen egyszerűen nem hagyható ki a tél gyümölcsei közül. Itt a banánszezon, a hiperek és szuperek gyümölcspultjain megjelentek a banánfürtök. tovább ›

Expressionist vízforraló, a konyha varázslója

Konyhavarázs

Egy vízforraló mindenre képes jóbarátod lehet a konyhai munkálatoknál. Ha ráadásul az Expressionist vadonatúj fejlesztésű vízforralóját választod: mindig lesz, aki a kezed alá dolgozzon! tovább ›

Electrolux-konyha: Florentin tojás camembert mártással

Konyhavarázs

A gasztronómiai hagyomány szerint a firenzei Medici Katalin szakácsának köszönhetően terjedt el Franciaországon keresztül egész Európában a spenót és az articsóka is.

  tovább ›

Meddig jó egy tojás? Easy Tipp

Konyhavarázs

Vajon jó még a hűtőben hetek óta álló tojás? A tesztek szerint 7,2 fok felett a tojások átlagosan 4 hét után kezdenek megromlani. Ha határesettel állunk szemben, leginkább a szemünkre és az orrunkra hagyatkozhatunk.

  tovább ›

Paprikalekvár

Konyhavarázs

Az Electrolux gasztrobloggere egy ízletes zöldséglekvár készítését mutatja be videóreceptjében. Tarts velünk és megmutatjuk, hogyan készül a paprikalekvár! tovább ›

A gyógyító paradicsom

Konyhavarázs

Egyes szakértők szerint paradicsomlevet naponta kellene fogyasztanunk,  immunrendszerünk energiaitalaként. Megtisztít, erőt ad, vitalizál, gyógyítja a májat és a sebeket. tovább ›