Fanyar gyömölcsök húsokkalKonyhavarázs
Feketeribizli, rebarbara, josta, egres... csak néhány a nyári gyümölcsök, zöldségek közül, amelyek jellegzetes, fanyarságukkal hűsítenek a nyári melegben. tovább ›
|
C-vitaminban gazdag ételek eperbőlKonyhavarázs
Az eper több mint finom édesség. Az Electrolux Michelin-csillagos séfektől, gasztronómiai szakértőktől és ínyencektől hozta el a legjobb epres ételötleteket, amelyeket most megosztunk olvasóinkkal. tovább ›
|
Friss zöldturmixok reggelireKonyhavarázs
A zöldségleveket reggeli turmixokban, gyümölccsel keverve még azok is szívesen isszák, akik nem szeretik a zöldségeket. Minden a kreatív ízpárosításokon múlik!
tovább › |
Virágbimbó a konyhában: az articsókaKonyhavarázsA három testőr Afrikában című Rejtő regényben Nagy Levin szerint úriember nem eszik articsókát vajas morzsával. Rácáfolva a megállapításra, csak azt mondhatjuk: az articsóka finom, karakteres zöldség, kifejezetten ízletes vajas morzsával.
tovább ›
|
Jeges Margarita Ultramix Pro botmixerrelKonyhavarázsEgy forró estén hűsítő, frissítő koktélra vágysz? Vesd be az Ultramix Pro botmixert és néhány perc alatt édes, jeges, hűsítő tequila alapú koktélt varázsolhatsz vendégeidnek!
tovább ›
|
Virágszörpök, a koranyár ízeiKonyhavarázs
Orgona, pitypang, hársfavirág, bodza, akác, levendula: itt van a virágszörpök készítésének ideje! Szinte minden gyógynövényből és ehető virágból készíthető erőteljes zamatú szörp, ízes limonádé. tovább ›
|
Kávés-csokis krémdesszertKonyhavarázsEgy gyorsan elkészíthető selymes-krémes desszert az Electrolux gasztroblogger partnere, Havas Dóra konyhájából. Minél finomabb, minőségi csokoládéból készíted, annál gazdagabb ízű lesz a végeredmény.
tovább ›
|
Tavaszköszöntő a konyhábanKonyhavarázs
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra! tovább ›
|
A legjobb, ami tojásfehérjével történhet: PavlovaKonyhavarázs
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá. tovább ›
|
A tökéletes tojásfehérje habKonyhavarázs
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt. tovább ›
|