Szirupos-meggyes piték PlusSteam (gőz) funkciós sütőbenreceptek
Itt a meggyszezon, elő a tepsikkel! A szirupos-meggyes piték nem hiányozhatnak a recepteskönyvből! PlusSteam (gőz) funkciós tűzhely sütőjében sütve kiváló lesz az eredmény. tovább ›
|
Spárga és édeskömény gőzsütőben párolvareceptek
Klasszikus zöldspárga hollandi mártással és egy kis csavarral, mert ezt a finom, gyorsan elkészíthető, egészséges köretet megbolondítottuk egy kis édesköménnyel. tovább ›
|
Túrós sajtos rúd receptreceptek
Hőlégkeveréses Electrolux sütőben gyorsan elkészülő rágcsa, vendégváró finomság a túrós sajtos rúd. Marton Adrienn recepteskönyvéből egy elronthatatlan sós sütemény, melyet muszáj kipróbálni!
tovább › |
Bounty torta receptreceptek
Imádod a kókuszt és a csokit? Mit szólnál egy kókuszos csokitortához, ami egészséges és lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz belőle? Marton Adrienn, az Electrolux bloggerpartnere egy kiváló recepttel ismertet meg minket. tovább ›
|
Répatorta naranccsal és dióvalreceptek
A répatorta koratavasszal igazi vitaminbomba. Azoknak is bátran ajánljuk, akik nem lelkesednek a sárgarépa ízéért, ebben a nagyon könnyedén elkészíthető süteményben ugyanis a dió, a narancs és a citrom finom aromája dominál. tovább ›
|
Limoncellos málnás tiramisureceptek
Ez a pezsgőspohárban tálalt málnás tiramisu vérpezsdítő desszert egy fárasztó nap után, vagy egy laza, lustálkodós vasárnap délután is. Indukciós főzőlapon gyorsan felforr a málnapüré, az Assistent robotgéppel pedig pillanatok alatt elkészül a krém. tovább ›
|
Utolsó pillanatos gasztroajándék: táblás csokoládé házilagreceptek
A házi készítésű táblás csokoládé gyorsan elkészül, mutatós, finom, ráadásul személyes, kedves ajándék. Készülhet különleges diós - aszalt gyümölcsös és izgalmas chilis-sáfrányos változatban is. tovább ›
|
Forró csoki pálcikák Fördős Zétőlreceptek
Utálod hideg, nyirkos időt? Kuckózz be a kedvenc foteledbe egy bögre forró csokoládéval és feledkezz meg a kinti cudar szélről! Zé ismét egy pofonegyszerű recepttel és ínycsiklandó édességgel lep meg minket. tovább ›
|
Az a csodálatos marhasztékreceptek
Milyen a tökéletes marhaszték? Ellenállhatatlanul lágy, puha textúrájú, ízlelőbimbókat kényeztető aromákkal dús. Készülhet bélszínből, ha angolosan vagy közepesen átsütve szereted. Ha inkább jól átsütve ennéd, válassz marhaszegyet, mert az nem szárad ki sütéskor. De mindenképpen fűszerezz gazdagon!
tovább › |
Kardamomos almalekvár receptreceptek
Az alma sokszínű alapanyag, használhatjuk édes és sós ételekhez is. A kardamommal megbolondított, pikáns almalekvár kiváló kísérő lehet sült húsokhoz és foszlós kalácshoz egyaránt.
tovább › |