Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Uborka fehér misos krémsajttal

Konyhavarázs

Akár fél óra alatt összedobható ez az ízletes harapnivaló, uborkával és krémsajttal. Tökéletes vendégváró a esti borozgatásokhoz és összejövetelekhez., de sült húsok mellett a vasárnapi ebéden is kiváló kísérő lehet.

tovább ›

Koreai stílusú sült csirke recept AEG gőzsütőhöz

Konyhavarázs

Ha vendégeknek készíted ezt az ételt, a csirkét 1-2 nappal a főzés előtt be is pácolhatod, így a csirke készen állhat, amikor a vendégek megérkeznek. Az AEG SteamPro sütő használatával a csirke belső hőmérséklete könnyen mérhető a maghőmérővel, így nem szárad ki és nem főzzük túl. tovább ›

Sörperec Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

A sörperec olyan nassolnivaló, amelyet sörrel, vagy más alkoholos italokkal együtt fogyaszthatunk kísérőként. Ezzel az egyszerű recepttel 15 perc sütési idővel, 230 Celsius-fokon SteamBake funkció alkalmazásával 100 mg víz hozzáadásával készülnek el a perecek. 
  tovább ›

Vajas kifli levendulamorzsával Electrolux StemBake sütőben készítve

Konyhavarázs

Mindössze 10 perc sütési idővel, 180 fokos hőmérsékleten a SteamBake funkció aktiválásával sül ropogósra, puha bélzettel a vajas kifli levendulamorzsával Electrolux vagy AEG gőzsütőben.  tovább ›

Nincsen nyár hűsítő turmixok nélkül

Konyhavarázs

A nyári hőség mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy keresünk valami frissítőt, ami segít legyőzni a forróságot és hidratál. Egy pohárnyi turmix tökéletesen kombinálja a zamatos gyümölcsök és zöldségek frissességét.

tovább ›

Töltött padlizsán szarvasgombás szósszal

Konyhavarázs

Aki imádja az olasz ízeket, annak most mutatunk egy igazán különleges, vacsoraasztalra is kiváló vendégváró töltött padlizsán receptet, melynek hozzávalói Electrolux gőzsütőben sülnek tökéletesen krémesre.  tovább ›

Prosciuttos pizza SteamBake sütőben

Konyhavarázs

A prosciutto tökéletes pizza feltét, melyet igazi olaszos ízvilág kört ebben a receptben. A SteamBake sütőd számos jó tulajdonságát kihasználhatod ahhoz, hogy elkápráztasd a családod az éttermi minőségű pizzáddal. tovább ›

Barack, szilva, meggy, cseresznye: egyszerű befőtt tartósítás AEG gőzsütővel

Konyhavarázs

A cseresznye, meggy, őszibarack vagy szilva nemcsak dzsemek és lekvárok kiváló alapanyaga, hanem befőtteké is. A magházas gyümölcsökből készült befőttek tartósításához mutatunk egy nagyon egyszerű receptet, amelyben az AEG gőzsütők sokoldalúságát használhatjuk ki. tovább ›

Baszk sajttorta AEG SteamPro sütőben

Konyhavarázs

A baszk sajttorta, vagy más néven "Basque Burnt Cheesecake", egy spanyol eredetű, de világszerte ismert sütemény. Bár nevében szerepel a "sajttorta" kifejezés, lényegesen különbözik a hagyományos, sima textúrájú sajttortáktól. tovább ›

Táblás csokoládé házilag

Konyhavarázs

Szuper gasztroajándék, de minőségi desszerthez is kiváló a házi táblás csokoládé. A mutatós finomság számos ízkombinációban készíthető. Receptünk alapján a különleges diós-aszalt gyümölcsös és az izgalmas chilis-sáfrányos változatot is mindenképpen próbáljátok ki. tovább ›