Vajas kifli levendulamorzsával Electrolux StemBake sütőben készítveKonyhavarázs![]() |
Nincsen nyár hűsítő turmixok nélkülKonyhavarázs![]() A nyári hőség mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy keresünk valami frissítőt, ami segít legyőzni a forróságot és hidratál. Egy pohárnyi turmix tökéletesen kombinálja a zamatos gyümölcsök és zöldségek frissességét. tovább › |
Töltött padlizsán szarvasgombás szósszalKonyhavarázs![]() |
Prosciuttos pizza SteamBake sütőbenKonyhavarázs![]() |
Barack, szilva, meggy, cseresznye: egyszerű befőtt tartósítás AEG gőzsütővelKonyhavarázs![]() |
Baszk sajttorta AEG SteamPro sütőbenKonyhavarázs![]() |
Táblás csokoládé házilagKonyhavarázs![]() |
Banános palacsinta baconnel és juharsziruppalKonyhavarázs![]() |
Burgonyás csavart kenyér Electrolux SteamBake sütőbenKonyhavarázs![]() |
Hajdinás kenyér bazsalikommal és kakukkfűvel SteamBake gőzsütőbenKonyhavarázs![]() Hosszasan kel a hajdinás kenyér, cserében viszont szép bélzetű, ruganyos kenyeret kapunk, ami ráadásul gluténmentes. A megkelt kenyér sütési ideje 30 perc, SteamBake funkció aktiválásáva,200 Celsius fok hőmérsékletű sütőben, a 2-es polcszinten 150 ml víz hozzáadásával. tovább › |